prikaz web sajta

Danlab, Podgorica

Osnovan 2002. godine, Danlab je preduzeće koje se bavi uvozom i distribucijom hemikalija, laboratorijskog stakla i opreme, aparature i potrošnog materijala za medicinu, kao i opreme za uzorkovanje i pretakanje.

Kao generalni zastupnik i reseller na teritoriji Crne Gore, Danlab predstavlja neke od najvećih svjetskih brendova iz oblasti medicine, kao i naučno-istraživačkog rada u oblasti hemije, biologije i farmacije.

Mi volimo reći da Danlab nema kupce I dobavljače, već našu politiku poslovanja zasnivamo na partnerstvu. Broj partnera je godinama rastao što nam je pokazalo da idemo u pravom smjeru, pa je naše poslovanje vremenom postalo prepoznatljivo a samim tim ni povjerenje partnera nije izostalo. Putem partnerstava koja sklapamo I njegujemo, mi razmjenjujemo nove vještine, znanja I iskustva, a zahvaljujući takvom pristupu dostižemo visok nivo I kvalitet kooperacije Danlab nije samo običan distributer kvalitetnih brendova već dugoročan partner koji može obezbijediti kvalitetan pristup tržištu posredstvom logističke, marketinške I prodajne podrške.